Startsiden  | Referanser  | Kontakt oss              
 
 
Meny
Logg inn
 
INNLOGGING
Epost:
Passord:
 Husk meg
 
  Logg inn   Glemt passord  
 
 
  Velkommen til kurstjenester.no  
 

Vi leverer webbaserte løsninger for administrasjon av arrangementer som kurs, dugnader og liknende.

Kurs
Håndtering av påmeldinger, deltakerlister, automatisk utsendelse av epost med mere. Funksjonalitet for kursmaler dersom noenlunde like kurs gjentas regelmessig. Mulighet for eksport av påmeldings- og deltakerlister til Excel.

Bilde- og dokumentarkiv
Administrer lastede bilder og dokumenter i et eget filarkiv. Filene kan så enkelt knyttes til kurs, informasjonssider med mere

Informasjonssider
Lag så mange informasjonssider du vil. Teksten redigeres enkelt i en innebygget tekstbehandler.

Spørreskjema
Lag så mange spørreskjemaer du vil - Kontakt oss, Spørsmål&Svar, Kursevalueringer med mere. Besvarelsene sendes inntil fire administrasjonsbrukere pr epost, i tillegg til at de kan analyseres i en innebygget statistikk-modul.

Fleksibel meny
Bygg menyen selv. Fritt antall sider kan enkelt ordnes i en strukturert meny. For hvert menyvalg bestemmer man hvilke brukertyper som skal kunne se menyvalget. På denne måten kan enkelt intern informasjon styres til kun egne brukere og så videre.

Online brukerveiledning
Dynamisk brukerveiledning medfølger. Denne kan vises som et samlet dokument, i tillegg til at relevant informasjon er linket til den enkelte funksjon/side. Om ønskelig kan brukerveiledningen tilpasses etter egne behov. Dette gjøres i så fall i en innebygget tekstbehandler.

Meldingsarkiv
Alle meldinger som er sendt via kurstjenester.no lagres i et arkiv. Meldinger som er sendt til alle/utvalgte deltakere på et kurs lagres både i kursets meldingsarkiv og meldingsarkivet den enkelte bruker selv kan kikke på.

 
     
 
Levert av kurstjenester.no